Over Ewald

Ik ben geboren op 5 oktober 1975 in het dorpje Limmen, gelegen tussen Castricum en Heiloo. Ik ben woonachtig in Limmen en daardoor centraal gelegen in Noord Holland.

Mijn vader was metselaar, dus de bouw was voor mij een logische keuze. Na MTS heb ik voor de kopklas weg- en waterbouw gekozen, met aansluitend stages in bouw en weg- en waterbouw.  Ik kreeg een contract als uitvoerder bij toen nog Vermeer Grond & Wegen, en startte in de nieuwbouw locatie Weidevenne te Purmerend.

Daarna kreeg ik de mogelijkheid om bij Advin West te komen en ben daar als Autocad tekenaar gestart. Doordat ik meer met de praktijk had, ben ik als opzichter op werken in uitvoering terecht gekomen.

Toen ik bij Grontmij in Alkmaar kon werken heb ik die kans gegrepen. Vanwege mijn opgedane ervaring en praktische kijk op zaken, kreeg ik al snel “turnkey projecten” toegewezen en kon hier mijn “ziel en zaligheid” in kwijt omdat dit functies waren met vele verschillende kanten. Je was enerzijds uitvoerder anderzijds toezichthouder, hoofduitvoerder of directievoerder. Voor het project AgriportA7 ben ik gevraagd als opzichter en directievoerder om diverse projecten binnen het totale project te begeleiden. Uiteindelijk is, mede door de kwaliteit van het geselecteerde team, dit project een groot succes voor Grontmij geworden!

Doordat ik verder wilde groeien in de organisatie bemerkte ik dat ik de kennis wel in huis had, maar niet de juiste papieren. Ik startte in daarop met een opleiding eind 2006 aan de Hoge School van Arnhem en Nijmegen de opleiding “Project Management Infra”. In 2009 ben ik afgestudeerd op een varianten-onderzoek op het traject N9 ring Alkmaar.

Mijn droom om zelfstandig ondernemer te zijn heb ik in januari 2011 gerealiseerd. Vanaf dat moment startte ik met Schoorl Project Management Infra. En het gaat beter dan ik had durven verwachten!

Schoorl Project Management Infra is gespecialiseerd in het begeleiden van civiele projecten in de breedste zin van het woord. Momenteel ben ik projectleider voor onder andere gemeente en een Waterschap. De projecten die ik onderhanden heb variëren van bouwrijp tot woonrijp, betonwerken, kunstwerken en waterbouwkundige werken, kortom het brede spectrum van de GWW komt hier aan bod.

Door mijn zeer brede ervaring ben ik analytisch, integer en pragmatisch en inzetbaar voor vele verscheidene disciplines in de GWW-sector.

%d bloggers liken dit: